Himla festligt det här att jag sa till min chef att jag kommer till jobbet imorgon och så beter sig kroppen precis tvärtom. Nåväl, det kommer en hel natt emellan nu och imorgon, så kroppen har några timmar att gaska upp sig på. Nu till något mycket trevligare: éclairs! Aah, dåförtiden när jag inte visste att jag inte kunde äta gluten, då var detta något av en favorit. Mest krämen inuti, men när en inte kan äta allt, då höjer en gärna saker och ting till skyarna, så jag inbillar mig att detta bakverk måste vara något utöver det vanliga. Note to self: Pröva att göra. Kanske med raspberrycaramel på? Ooh, det lät gott.
5 kommentarer:
men visst är det alltid så¨? Man är hemma och kurerar sig, och till sist känner man sig så pass bra att man kan gå tillbaka till jobbet, men knappt hinner man säga det förrän man blir sjuk igen! :(
Tycker en borde ha lärt sig vid fyllda 42 ... Men icke.
Eclairs är överreklamerade. Glöm genast. Baka macaroons istället. Är det mjöl i dem? Jo det måste det nog vara.
Dom ser lite lustiga ut, men jag är säker på att dom är goda :-)
NYC-mamman: Fast jag tycker ju att macaroner är överreklamerade ju! (Nej, det är inte mjöl i dem faktiskt, det är endast mandelmjöl, inget gluten.)
Carita: Det är för att de är glutenfria. Allt glutenfritt ser lustigt ut!
Skicka en kommentar