onsdag 23 januari 2013

Pyttelilla Tellus

Idag på FB har vi haft flera diskussioner igång i Egenutgivarnas grupp. Helt plötsligt slänger någon in en länk till en amerikansk sida som tar upp olika hjälp för marknadsföring av egenutgivna alster. Verkar vara en bra länk dessutom. Men. Vad skådar mitt norra öga? Jo, han som driver företaget är en kille som var hyresgäst hos mig i USA. Men hallå? Hur liten är världen egentligen? Och nej, vi hade inte tusentals hyresgäster runtom i hela USA, vi hade två. Av alla miljarder länkar det finns på internet liksom ...

Som kuriosa kan nämnas att vi vräkte honom och hans fru för att de vägrade sluta klampa omkring med träskor kl 4.30 på morgonen då de dessutom chantade och tände rökelse. Lyhört hus med ensam mamma och bebis=dålig kombination. Så vi sa upp deras kontrakt (åh, så mycket bättre det låter istället för att välja ordet vräka) och expanderade vårt eget boende till att inkludera även deras unit. Sedan tröttnade jag på hela soppan och flyttade till Sverige.

Men Dan, han verkade trots allt vara en hyvens kille. Kul att det går bra för honom!

3 kommentarer:

mamman sa...

Häääärrre gud Hanna! Detta är ju helt ofattbart!!! Jag som sov i rummet under dem, blev vansinnig o bb som blev helt inprogrammerad på dem o deras tid! Vad gör du nu???

Åsa Hellberg sa...

Häftig!

Hanna sa...

Mamman: Menar du om jag ska kontakta honom? Det tänker jag inte, men kanske kan han vara en bra kontakt om jag så småningom tänker erövra USA ...?

Åsa: Eller hur, internet är fantastiskt!