fredag 19 september 2014

En liten människa

Idag är jag inte särskilt stor. Faktiskt ganska så missunnsam och butter. JAGVILLOCKSÅHAFREAKINGBIBLIOTEKSERSÄTTNING! Herregud, vad alla uppdaterar på Facebook om sin biblioteksersättning. Måste sluta följa författare tror jag, det här håller ju inte. Vill inte vara en liten människa, en liten lort. Vill vara freaking glammig och en peaceout awesome dude som bara chillar och gillar.

*Kryper tillbaka bakom datorn och pillar med en rapport som måste in. Sådär vuxet.*

8 kommentarer:

Anonym sa...

Nästa gång Hanna, nästa gång!

Hannasominteorkarloggain sa...

*Amen!*

mamman sa...

Gumman, ibland måste man l i d a, varför vet jag inte, men så är det med konstnärsskapet :(

Perny sa...

Oh, dessa svarta och negativa känslorna. Jag vet vad du menar. Jag kan ha liknande känslor men sedan försöker jag slå bort det med att - vi har alla olika vägar till framgång - min kommer. Det gör din också ;)

Hanna Lans sa...

Perny: *Viskar lite morskt att "jaa ... eventuellt.* I didn't see where he was coming from, but there he is: Jante i egen hög person.

Kati sa...

Och jag får också sluta vara på fb för att behöva tacka nej till alla fab:a event på bokis (eftersom jag inte ska dit) ger mig ångest! :) Jag vill också!

Anna Hansson sa...

Du kommer ju få en läskigt (haha!) stor biblioteksersättning när ditt manus är en bok! /En som fick lite i år och vill ha mer nästa år!

Hanna Lans sa...

Oooh, hoppas du har rätt Anna! Håller tummarna för oss båda. :)