lördag 29 september 2012

Trött tröttare tröttast

Jag har alltid varit en kvällstrött människa. De gånger jag var ute och festade till fem på morgonen när jag var ung vuxen, är lätträknade. Inte har det blivit bättre med åren. Så nu sitter jag här i nattlinne och varm tröja och go'tofflor. Medan andra dricker bubbel och slår klackarna i taket. Klockan är 18.45.

Bokmässan är en galen tillställning. Galen och underbar. Idag blev jag intervjuad av proffsiga Eva Holmquist och imorgon ska jag intervjua henne. Jag pratade om upprinnelsen till min debutroman Som någon annan bäddar, och imorgon pratar Eva om livet på ett flergenerationsrymdskepp. Kontraster.

Folk jag fått kramats med idag: Gullitrullifilliduttistuttitötisen Maria Engelwinge, Helena Milton, Malin Roca Ahlgren, Annika Bokplantan (men herregud, efternamn?), Nilla, Desirée, Helen Lindell och flera andra. Igår kramades jag med Sköna Frida, Helena, Pernilla och Susanne. Och säkert många fler. Ibland strösslar jag med kramar för att andra tider vara riktigt restriktiv.

 Joanna Björkqvist och Helen Lindell

 Mia Nilsson talade om vikten av bilden som kommunikationsmedel

 Jag och Desirée utanför Clarion Post Hotell (där hon vunnit en övernattning.)

En trött Hanna pustar ut i de underbart lila sammetssofforna inne på Posthotellet.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev så glad över att få träffa dig IRL. Så himla roligt alltså! Ha en fortsatt riktigt trevlig helg!
Kram

Anna Grantröm sa...

Åh, hade så gärna velat vara där... Roligt att läsa andras inlägg istället och satsa på nästa år!

Lovable sa...

Världens finaste Hanna i världens finaste kappa! Älskar alla dina färgglada kläder! Kramar och happy sista dag på bokmässan! Helena

Bielke von Sydow sa...

ömmande rygg, trötta fotsulor vilar i soffan i malmö nu, tillsammans med massor av anteckningar och visitkort som ska struktureras- bokmässan-
mvh maria bielke von sydow
www.bielkevonsydow.blogspot.com

Hanna Lans sa...

Finfina ni! Nästa mässa hoppas jag vi ses igen!!

Anneli Stålberg sa...

Det var så kul att äntligen få träffas! Hoppas att du får en riktigt skön kväll efter ett mycket fint utfört arbete på bokmässan.

Andra intryck sa...

Det låter som att du har haft det fantastiskt. Nästa år hoppas jag att jag är där så att vi kan ses =)