fredag 28 oktober 2011

Halloween

Inte för att vi dekorerar så galet mycket som man gör over there, men både jag och sonen håller på att övertrumfa varandra i hur hemskt hans Halloweenkalas ska vara på söndag. Vi övade lite nu ikväll. Shit, vad läskigt det blev. Vi får se om det går hem bland de andra killarna på söndag. Ska försöka ta bilder. Hatt med hår, näsa med vårta, låtsasblod, spindelnät och dödskallar överallt. Och några överraskningar. Hehehe ...

5 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Bildbevis tack :)

Joanna Björkqvist sa...

Håller med Duktiga Tjejen! Och besides... Det är så intressant att dottern, tolv år, läser Frida som har TRE sidor med ställen där det spökar mest i Sverige. Jag kan så klart som vuxen le åt detta, men nog blir hon lite skraj innerst inne - jag menar spökar MEST i Sverige; det säger väl en del????

vally sa...

Halloween och omläggning av däck är årligen återkommande problem. När skall det firas och ske.
Amrisarna har den 31 oktober för Halloween och däcken lämnar jag därhän. Lär mig aldrig.

Duktiga Tjejen sa...

By the way: ÅH vad jag hade hoppats på feedback från dig i mitt inlägg om omslag och handling, brööl. Antingen har du inte hunnit, eller så har du läst och hatar både omslag och handling, snyft! Du är ju min förlagsguru så din åsikt är typ den jag astt och väntade på hela dagen igår, hihi. Ingen press att kommentera dock! =)

Hanna sa...

Vally: Om några år fattar nog vi svenskar också.

DT: Feedback på FB!