onsdag 16 maj 2012

Fortfarande till salu

Det här eh ... huset, ligger fantastiskt fint! Men, varje gång jag åker förbi det undrar jag hur man tänkte när man byggde det. Ok, kanske var det 90-tal och man tyckte det var snyggt? Eller så hade man mer pengar än smak och ville vräka på. I vilket fall som helst, så blir jag ännu mer förvirrad när jag tittar på interiörbilderna. Det verkar så opraktiskt? Och fult.

Men en egen ö? Ja tack!

5 kommentarer:

Marie A sa...

Japp, det huset ligger i slutet av våran sjö (Landvettersjön) och förövrigt på fel kortsida enligt mig. Bara morgonsol. Annars har dom ju faktiskt sänkt priset från tidigare 40 milj till den lite mer rimligare summan av 29 milj, så nu borde det bli lite fler sugna köpare =)
Han som har byggt huset är uppfinnare tror jag att det stod i Härryda tidningen och han skall flytta till Norge. Ett väldigt märkligt hus, men stallet är kanon fint.

Marie A sa...

Glömde ju att påpeka att det ligger inte på en egen Ö, utan en udde =)

camillos sa...

Haha, nu skrev ju Marie precis det jag tänkte skriva!
Jag håller med om att det ser lite märkligt ut på insidan.

NEWYORKMAMMAN sa...

Jag har alltid trott att det bara ar en konferensbyggnad. Maste saga att jag tycker interioren ar riktigt graslig. Sa, nu var jag elak igen. Det var sakert jattefint nar det byggdes, da det begav sig. Poolen ar lacker och bilden som ligger ganska langt ner, den pa en gammal dorr och vedspis. Det ar det enda. Modigt att bygga sa i Sverige tycker jag.

Hanna sa...

Halvö eller ö, ligger fint gör det i alla fall! Modigt eller galet, vet inte vad jag ska tro.