tisdag 18 januari 2011

Pyret

... har somnat i soffan och min pappa har varit här och installerat trådlöst. Föräldrarna promenerade tvillingarna och det finns nybakad kladdkaka i köket. Vad som helst kan hända. :)

6 kommentarer:

NEWYORKMAMMAN sa...

Varför kommer aldrig mina förlädrar hit och gör sådana saker?:-( Du har det bra, nu. Det förtjänar du, efter allt du har gått igenom min vän. xoxo

NEWYORKMAMMAN sa...

Tihi, ordkontrollen till min förra kommentar var "palin".

Hanna Lans sa...

Haha, ibland blir bokstavskombinationerna riktigt skojiga.

NEWYORKMAMMAN sa...

det här har inget med något av det du skrivit i detta inlägg att göra, men vad tycker du om alex schulman och hans penna?
www.blogg.aftonbladet.se/newyorkmamman

Hanna Lans sa...

Jodå, emellanåt skriver han lysande, men jag har fortfarande kvar den beska smaken från hans tidiga år. Hans brorsa skrev en bra krönika en gång efter att A's första bok kommit ut, att visst, man kan skriva en hyllningsbok till en man som varit en yttepytte del av ens liv. Han jämförde livet med en fotbollsmatch och att vilken snubbe som helst kunde komma in o spela briljant i fem minuter, men att bara mamma spelade hela matchen. Det tyckte jag var fint. :)

NEWYORKMAMMAN sa...

Ja jag vet inte vad jag ska tycka. Jag följer hans blogg slaviskt och jag är glad att han har börjat blogga igen, men det är något med hans skrivande...jag vet inte. Har inte läst Calles krönika, för jag antar att det var Calles.