torsdag 27 januari 2011

Ännu fler bilder till hemlängtarna

Du, Yankee, alla skyltfönster är skitiga som tusan i den här stan. Inte ens de mer exklusiva affärerna (alla tre...) har strukit plaggen innan de hängt upp dem i skylten. Ganska så deprimerande if you ask me. Men i alla fall.

Början (eller slutet?) av Haga. Jag stod still med bilen när jag tog bilden. Lovar.ViktoriapassagenKungsgatan. Faktiskt tror jag att Lindex hade strukit sina plagg.Massa rea just nu.
Oj, vi kan verkligen det där med skyltning i Sverige. Alltså, hade inte PoP varit så känt för oss svenskar, hade vi verkligen sugits in här då? Missar man inte turisterna när man skyltar såhär och dessutom hänger upp kläderna ganska så fantasilöst?


Inget att längta hem till gumman!


2 kommentarer:

www.blogg.aftonbladet.se/newyorkmamman sa...

Igår skulle jag ha skrivit att jag satt och grät när jag tittade på dina fina bilder. Inte så mycket för att jag längtade hem, utan för att jag blev så rörd över att du hade skrivit ett inlägg till lilla obetydliga mig! Och gjort dig besväret att åka in till stan och ta bilder och allt. Dig är det klös i. Du får saker och ting gjorda. Å vad fint att se Göteborg ändå, skrynkliga kläder i all ära, det är ändå staden i mitt hjärta. Mera sådant min vän. Kram!

Hanna sa...

Jag känner att jag som vet hur jobbigt det kan vara med hemlängtan faktiskt kanske kan underlätta för några. (Läs: dig.) Det gör jag så gärna, kram!