tisdag 25 mars 2014

Flight MH370

Jag har inte följt det där saknade planet eftersom jag tänkt att det är klart att det har störtat pga olycka. Men så hände något och jag började läsa om det. Nu flyger det konspirationsteorier genom mitt huvud och jag fascineras över att världen trots allt är ett ganska hemligt ställe där en faktiskt kan försvinna utan ett spår. Oavsett vilket, så är det läskigt med flygplan och detta gör inget positivt med min
flygrädsla ...

Det här är långt ifrån det enda plan som försvunnit spårlöst. Tydligen saknas 96 plan de senaste 60 åren, bl.a. Amelia Earhardts. Däremot ett sådant här stort flygplan, ett sådant försvann senast 1962 utan att återträffas.

5 kommentarer:

NEWYORKMAMMAN sa...

Jag har blivit lite smatt besatt! Tankte inte pa det alls, men sa for nagra dagar sedan satte jag igang att googla och nu kan jag ju inte lata bli att fundera over aliens och allt mojligt trams. Men jag tror nog anda att planet har stortat och att de har svart att hitta det helt enkelt. Idag flyger hela min fina familj hem fran Karibien. Det kanns tryggt!! Nej.
Jobbigt utan prickar, jag vet.

Hanna sa...

Aliens, really? ;)

Intressant att följa rutten och hur det tydligen har tagit en 90 graders sväng bort från planerad väg.

Agneta sa...

Tycker det är lite läskigt. Vill veta vad som har hänt och varför! Ska inte ut och flyga förrän om drygt tre veckor …. Gaah!

Hanna sa...

Jag är inte rädd, jag kan flyga, jag är inte rädd ...

NEWYORKMAMMAN sa...

Ja, aliens!!;-)