måndag 23 december 2013

Vart tog den lilla söta julkänslan vägen ...?

Ingen som vet. Jo, kanske ändå. När man börjar med julbord den 29 november och dricker glögg och lussekatter samma helg, så räcker liksom känslan inte ända fram. Hoppas jag kommer ihåg detta nästa år när det ska firas lullejul någon annan dag än på julafton, att det behöver faktiskt inte vara den 24e december för att julkänsla ska infinna sig.


Sista julgranen, det svär jag på. Nästa år blir det plastgranen i silver som finns nedpackad på vår vind. Den har inga sticksiga barr och kommer bli smashing när jag dekorerar den med blommor istället för med julkulor. Sonen är ändå och leker med en kompis, så det är bara jag som blir stucken.Att vara mamma innebär ingen som helst demokrati. Dessutom hade de vanliga ljusslingorna trasslat ihop sig något galet mycket, så det blev rosa slingor i hela granen. Trasslet slängde jag tillbaka i jullådan i väntan på orken att antingen trassla upp det, eller att helt sonika slänga det.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Gillar er gran! Den ser härlig ut.

Nu regnar det här...what?! Det var ju snö för två dagar sedan.

Under alla omständigheter...GOD JUL och stor kram från mig!

Lotta

Sofie sa...

Jag önskar er en God Jul!!!

mamman sa...

Ja, så det kan bli :) Men den blev ju jättefin o det bästa med granen var väl också att den var gratis :) Nu ser vi fram emot att få se granen live tomorrow :))

Hanna sa...

God jul till er också, Lotta och Sofie!

Julkänslan börjar infinna sig, men ute ösregnar det.