onsdag 4 september 2013

Nu blir jag sådär politisk igen

Skulle vilja dra något gammalt över mig och inser att det räcker med att dra år 2013 över mig som en tunn 50-talsfilt. Det spekuleras i om Madde var gravid i-n-n-a-n bröllopet (hemska tanke) det snackas om att könskvotering inte behövs (såklart, vi bedömer ju alla efter kompetens), och en hel stad stängs av för att en man hälsar på. Vet inte, men jag tycker det luktar lite unket sådär?


6 kommentarer:

NEWYORKMAMMAN sa...

Vad är det för människor som är med på bilden??? Ja ja, Obama och Reinfeldt känner jag ju igen.
Vem vill döda Obama i Sverige liksom, är det vad du undrar?;-) Är han i Göteborg förresten?

mamman sa...

Hrm.... att vara toppolitiker är ingen dans på rosor, tyvärr är det så att man faktiskt måste spärra av en stad, det får vi faktiskt finna oss i! Titta på Kennedy, Palme, Lind som är i nutid. Politikern väljer inte, det är omgivningen, läs polis o dyl som gör bedömningen. Sorgligt men sant!

NEWYORKMAMMAN sa...

Väldigt klokt och fint uttryckt av mamman tycker jag.

Trillingnöten sa...

Ja, jag förstår heller inte, hur man i dagens samhälle där fler är sambos än gifta i princip, ens bryr sig om OM Madde ni skulle blivit gravid INNAN bröllopet. Seriöst? Ska vi inte då passa på att stena henne för att de också bodde ihop INNAN bröllopet och kysstes öppet? Lika bra...känns väldigt stenålders.

Hanna sa...

NYC-mamman: De andra är toppolitiker i Europa.

mamman: Men det är ju detta jag vänder mig emot. Något har gått helt galet när man måste stänga av en hel stad för någon som bara gör sitt jobb.

Trillingnöten: Väldigt stenålders.

mamman sa...

Näääe, så har det varit hela tiden, bara annorlunda beroende på vilken tidsanda vi lever i :( Vi kan bara sörja att det är så!