tisdag 4 juni 2013

Jag har blivit en sådan där

Jag som avskyr när folk inte svarar på kommentarer i sina bloggar, alternativt svarar många dagar senare, så har jag blivit en sådan själv. Skäms på mig. Eller, jag struntar inte i att svara, men jag svarar inte omedelbart längre. Tråkig typ, den där Hanna. Det enda jag kan säga till mitt försvar är att jag har geggamoja i mitt huvud när jag kommer hem från jobbet. Geggamoja, I tell you, är inget skoj när det inte är i sandlådan.

Förlåt hörni, jag hoppas kunna bli på alerten igen inom snar framtid!

8 kommentarer:

Trillingnöten sa...

usch, jag är en sån där som inte svarar på kommentarer :) Jag brukade göra det. Men så fick jag ganska många kommentarer hela tiden och då hann jag inte med att blogga OCH svara OCH läsa andras bloggar och kommentera dem. PLus, jobb familj och sånt...Kände att pressen blev så stor och jag var alltid stressad. Speciellt som jag kanske hade fem att svara på först, en blev det femton och så ramlade jag efter och hade plötsligt 25 att svara på.
Jag blir så klart enormt glad för alla kommentarer även om jag inte svarar (såvida det inte är en direkt fråga). Jag kanske är oartig på det sättet:)

Sofie sa...

Geggamoja passar bara i sandlådan!

Hanna sa...

Trillingnöten: Visst finns det en massa saker som ska hinnas med, men ajg kan ändå tycka att charmen med bloggar och bloggandet går förlorad när man inte svarar på kommentarer. Jag ska försöka bättra mig som sagt!

Sofie: Så rätt så ...

Lotta i USA sa...

Känner samma, geggamoja här med.

Skriver så ofta jag hinner hos alla, tyvärr räcker inte alltid tiden till.

Anyways, blir jätteglad när du skriver!

Trevlig helg, kram
Lotta

Anna Granström sa...

Jag är en sån som sällan svarar! Nu fick jag mig en tankeställare... Svart alltid om jag får en fråga, men ska man svara på allt? Hm... Borde kanske göra det...

Hanna sa...

Lotta och Anna: Fast jag upplever att båda ni svarar ju!

Marvew sa...

För mig är det viktigt att svara men tyvärr har jag inte alltid dator tillgänglig och det känns uselt.

Men jag förstår inte varför några aldrig svarar på kommentarer. Vill de inte ha kommentarer? Eller vill de inte ha diskussion? Vad vill de?

Hanna sa...

Anledningen till att blogga tycker jag till stor del är dialogen med läsarna. Himla knepiga de där som aldrigaldrig svarar. Jag slutar läsa de bloggarna.