torsdag 24 april 2014

Releasefest

Imorgon ska jag på releasefest i Helsingborg! Det ska bli så himla skoj på så himla många sätt. Caroline Säfstrand ger ut sin Om du bara visste och att fira en bok är alltid härligt. Jag ser dessutom fram emot att sällskapa en bit av vägen med Annika och innan releasen blir det ett litet glas hemma hos Anneli. Glaset kommer innehålla vatten eftersom jag kör, men ändå, ändååå, så himla mycket mer festligt att dricka vatten hemma hos någon annan än sig själv. Efter själva festen sticker jag iväg till Höganäs för att kramas lite med släkten. Åh, can't wait! Håll tummarna för lite trafik och många hänsynsfulla trafikanter. Håll även tummarna för att jag inte svär för mycket i bilen åt idioter som kör för fort eller inte håller avstånd. Vill ju inte skrämma mitt ressällskap.

Efter helgen tar jag ett blogguppehåll. Jomenvisst ser ni, jag behöver det. Ska använda tiden åt att skriva på manus istället och jag får inte in båda delarna i mitt liv. Prioritering, ni vet.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Då önskar jag dig en smashing helg!

Annika sa...

Du var väldigt lugn och fin i bilen. Högst en svordom tror jag att jag hörde. Tack för intressanta samtal i bilen! Så mycket roligare än att köra ensam.

Hanna sa...

Tack Åsa, den var verkligen smashing!

Annika: Wow, bara en svordom? Jag är imponerad av mig själv. :)