lördag 4 maj 2013

Här ligger den

Skönheten. Manuset som lektören tycker är proffsigt författat, välkonstruerat, uppslukande, otäckt och riktigt kuslig läsning. Dessa papper är det enda jag umgås med på min lilla fritid, utöver son och hund.En månad sedan jag bloggade sist. Vet inte riktigt hur jag klarar av att stå upp eller andas, men på något sätt måste jag ha andats, för syre har kommit in i min kropp och jag står fortfarande upp. Men my god, vad jag har varit upptagen. På ett mycket gott sätt dock. Jobbjobbjobb och så lite manus och gos med sonen på det och min april har varit formidabel. Men som sagt, lite hektisk.

På måndag release för Solviken! Jag längtar efter både Stockholm och bokmingel och ser SÅ mycket fram emot att få läsa Solviken på väg ner på tåget igen.

10 kommentarer:

Sofie sa...

Du är tillbaka! Det verkar vara ett spännande manus kommer den ut som bok?

Trillingnöten sa...

Vad härligt att du är tillbaka och att det verkar ha gott bra!!

Åsa Hellberg sa...

Men, kommer du också. Vad kul!

Kati sa...

Jaa, vad kul. då kanske vi ses där! :) Härligt att du är tillbaka.

Andra intryck sa...

Kul att du är tillbaka! Manushögen ser lovande ut =)

Hanna sa...

Jag är tillbaka! Livet leker osv. :)

Ja, Åsa och Kati, vad kul då ses vi på måndag!

Anonym sa...

Vad roligt Hanna, då ses vi på måndag! :-)

Lovable sa...

Jättekul Hanna! Att föda manus är en tuff historia och alltid lika härligt när det är över. Blir det megautskick till förlag nu, eller? Kramar Helena

Lovable sa...

Hanna, kära Hanna, vad du strålar på alla bilder från Solviken-releasen. Du är bara så söt! Vad är hemligheten; lottovinst, kärlek eller what? :-) Kram H

Hanna sa...

Haha, näru, ingen kärlek eller lottovinst. Bara gammal hederlig glädje över att befinna sig i rätt sammanhang i livet! Kramar!