Uppdatering: Alltså, detta var himmelskt! Tillsammans med chokladglögg fick jag en nästan utomkroppslig upplevelse. MYGOD! Jag raspade även ner lite apelsinskal som pricken över i. Baka och njut!
Hujedamig vad liten bilden blev. Men det ska väl gå att klicka och zooma tror jag. För glutenfritt: Ersätt mjölet med glutenfritt mjöl och lägg till en matsked Fiberhusk till mjölken och låt svälla i tio minuter.
12 kommentarer:
Göteborgare och deras göteborska... Möla?
Den ser VÄLDIGT god ut. Och avancerad.
Gosh! Ser makalöst god ut.
Vid det här laget är man ju (tyvärr) lite tränad på det där med att skapa julstämning utan snö och kyla. Det gäller att roa sig det gott det går. Möla på :)
Gud så gott! Kan du bara maila över den där skapelsen! Jag älskar bakverk!
Sofie: Moffa?
H-i-m-m-e-l-s-k-t!!
Det gick undan! Kanske att vi bakar på söndag...jag som har saffran och allt. Mums vad det ser smarrigt ut!
Det ser verkligen vansinnigt gott ut! Nu blir jag ju sugen på att baka!
Oj vad det såg gott ut! Det är dags att börja adventsbaka här hemma tror jag :)
Så galet gott!
Mums!! Du får langa över bra glutenfria tips. Försöker undvika det nu. Inget bröd, pasta osv hela veckan men åt en pepparkaka i fredags... Idag har jag köpt glutenfritt knäcke. Får se om jag mår bättre sedan! Hoppas...
Det står mandelmassa. Är det sådan färdigköpt rulle de menar eller?
DT: Vad bra, jag hoppas verkligen att du kommer må bättre! Köp Sempers Fusillipasta, den är ett myckt bra substitut till vanlig pasta.
Mockapocka: Ja, det är det. Jag ser också att det står 1 pkt saffran, men jag tog två. Man kan alltid ta mer saffran!
Skicka en kommentar