tag:blogger.com,1999:blog-4521159697340504789.post6663643553814824219..comments2023-10-28T12:09:35.915+02:00Comments on Hanna Lans: Två kistor och lite rester samt en chockHanna Lanshttp://www.blogger.com/profile/00800332727918060244noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4521159697340504789.post-84442725363795871482014-06-26T11:27:17.113+02:002014-06-26T11:27:17.113+02:00Ja du, med värmelampa dygnet runt kanske?Ja du, med värmelampa dygnet runt kanske?Hanna Lanshttps://www.blogger.com/profile/00800332727918060244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4521159697340504789.post-82662121100555289072014-06-25T23:01:32.831+02:002014-06-25T23:01:32.831+02:00Härligt! Hörde på ett program på radion att "...Härligt! Hörde på ett program på radion att "stressade" potatisar (säkert andra grönsaker också) blev vattniga! Hur vet man att en grönsak blir "stressad"?<br />mammannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4521159697340504789.post-13578967191719550192014-06-25T21:59:33.362+02:002014-06-25T21:59:33.362+02:00Jättegoda, liksom lite krispigare.Jättegoda, liksom lite krispigare.Hanna Lanshttps://www.blogger.com/profile/00800332727918060244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4521159697340504789.post-33732278415940403722014-06-25T00:02:12.116+02:002014-06-25T00:02:12.116+02:00Whow.... hoppas de smakade gott :)Whow.... hoppas de smakade gott :)mammannoreply@blogger.com